cine suntem

4 PROOF FILM este o casă de producție cu sediul în București, fondată în anul 2007 de către Adrian Sitaru, Adrian Titieni și Adrian Silișteanu. Caracterizată de un spirit cu adevărat independent, 4 PROOF FILM își propune dezvoltarea și realizarea unor proiecte cinematografice îndrăznețe și relevante la nivel global.

Echipa Noastră

Adrian

Sitaru

Regizor

Scenarist

Producător

Adrian Sitaru s-a născut pe 4 noiembrie 1971 în Deva, România. Este regizor și scenarist cunoscut cel mai bine pentru „Pescuit Sportiv” (2008), „Din dragoste cu cele mai bune intenții” (2011) și „Ilegitim” (2016).

Pentru mine cinematografia este ca un drog. Dar nu sunt dependent de vizionarea filmelor, sunt dependent de a vedea lumea, tot ce se întâmplă în jurul meu, ca într-un film. De aceea cel mai mult îmi place să filmez, recreând părți ale lumii în care trăiesc.

Adrian

Silișteanu

Director de imagine

Regizor

Producător

După terminarea studiilor de cinematografie în București, Adrian Silișteanu s-a specializat în imagine digitală la Institutul National al Audiovizualului din Paris. În ultimii cincisprezece ani, a semnat imaginea a numeroase filme, seriale TV si reclame. În 2012, a regizat primul său scurtmetraj ‘’Șanțul’’ iar patru ani mai târziu, în 2016, ‘’Scris/Nescris’’.

’Consider că este un mare privilegiu să practicăm o meserie în care principala preocupare este descifrarea semnificațiilor lucrurilor care ne înconjoară. În cinematografie, avem șansa, cu ocazia fiecărui proiect realizat, să înțelegem ceva mai mult din complexitatea ființei umane sau lumii în care trăim.

Anamaria

Antoci

Anamaria Antoci

Producător

Anamaria Antoci s-a alăturat 4 Proof Film în 2012 și a produs primul ei lungmetraj, „Ilegitim” de Adrian Sitaru, în 2014. Anamaria este absolvent al EAVE și al Cannes Producers on the Move și membru al Academiei Europene de Film. În acest an participă la atelierul ACE Producers cu noul proiect al lui Adrian Sitaru „Max și Fecioara Maria”.

Cred cu tărie în faptul că oricât de bine mi-aș face eu treaba de producător, cel mai important lucru pentru succesul unui proiect este potențialul său artistic.

Adrian

Titieni

Actor

Adrian Titieni este un cunoscut actor de teatru si film care a jucat in peste 60 de filme de scurt si lung metraj, precum si in peste 40 de piese de teatru. A lucrat cu multi regizori premiati, printre care Lucian Pintilie (Balanta, 1992), care a avut premiera la Cannes, Cristi Puiu (Moartea Domnului Lăzărescu, 2005), Călin Peter Netzer (Pozitie copilului, 2013) care a câștigat Ursul de Aur la Berlin în 2013 și Cristian Mungiu (Bacalaureat, 2016).